Challenge Dance and Percussion: Constructions in theater ConcordiaChallenge Dance and Percussion: Constructions in theater Concordia
 
Zaterdag 16 februari om 20.15 uur treedt de Schoonhovense Challenge Dance and Percussion groep op in Theater Concordia in Haastrecht.
 
Dans- en percussiegroep Challenge combineert dans en live slagwerk tot een spetterende en afwisselende theatervoorstellingen. In de nieuwe voorstelling ‘Constructions’ neemt Challenge het begrip ‘constructies’ letterlijk en figuurlijk onder de loep. Er is een duidelijk samenspel te zien tussen de opzwepende ritmes, stemgeluid en prachtige melodieën, uitgevoerd door de twee muzikanten, en bewegingen van de dansers.
 
Gratis djembé workshop
Kom je ook naar de voorstelling van dans- en percussiegroep Challenge? Dan bieden wij jou graag de mogelijkheid aan om gratis deel te nemen aan een djembé workshop voorafgaand aan de voorstelling (18:30 – 19:10). Hierin zullen de percussionisten van Challenge je meenemen in een kort verhaal over de djembé, waarna je uiteraard zelf aan de slag gaat. Na het uitleggen van drie slagtechnieken, zul je deze toepassen in verschillende ritmes en leer je zelfs te praten middels je djembé. Interesse?

Aanmelden djembee-workshop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is op volgorde van ontvangst aanmelding. Na afloop word je een drankje aangeboden. Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor 12 deelnemers!
 
Challenge Dance and Percussion begint op zaterdag 16 februari om 20.15 uur in Theater Concordia.

Kaarten (à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). 

Onderwerpen