Harry Sacksioni: Smokey StringsHarry Sacksioni: Smokey Strings
 
Zaterdag 2 februari treedt Harry Sacksioni op in Theater Concordia in Haastrecht.
 
In zijn nieuwe soloprogramma maakt gitaarvirtuoos Harry Sacksioni een verrassende keuze uit zijn inmiddels enorme catalogus. Op vijf verschillende gitaren speelt hij composities die schuren tegen de (fingerstyle) blues en een groot funky gehalte hebben. Ook zijn nieuwste composities maken deel uit van dit programma.

Omdat zijn inspiratie om te schrijven nooit lijkt te stoppen, maken ook zijn nieuwste composities deel uit van dit programma. Sacksioni’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maakt van zijn optredens een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Niet voor niets is hij Edison-winnaar, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en onlangs voor het 7e jaar op rij uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux!
 
Harry Sacksioni begint op zaterdag 2 februari om 20.15 uur te spelen.
Kaarten (à € 19) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). 
Onderwerpen