TAVENU en Brassband Schoonhoven luiden het nieuwe jaar muzikaal inT.A.V.E.N.U. en Brassband Schoonhoven luiden het nieuwe jaar muzikaal in

Traditiegetrouw wordt dit jaar weer muzikaal ingeluid door fanfareorkest T.A.V.E.N.U. en brassband Schoonhoven tijdens het nieuwjaarsconcert in cultureel centrum “Het Bastion” te Schoonhoven.

Op zaterdag 12 januari kunt u vanaf 20.00 uur genieten van een prachtig programma. De zaal gaat open om 19:30u.


T.A.V.E.N.U. zal - onder leiding van hun dirigent Dick-Jan Veerbeek - het concert aanvangen met ondermeer de bekende Tritsch Tratsch polka van Strauss,  Zoutelande, het jazzy Jamsession, en het ontroerende Share my Yoke. Na de pauze volgt het optreden van het A-orkest van Brassband Schoonhoven, met kersverse dirigent Robbert Vos, met ondermeer The Girl with the Flaxen hair van Debussy, James Brown in the twilight zone, en het verrassende I’ve got you under my skin van Sinatra. De avond zal als vertrouwd afgesloten worden met “Happy New Year” van Abba en ook zullen de nieuwjaarstoost en de bubbels dit jaar niet ontbreken.


Voor slechts €5,- heeft u een toegangsbewijs voor deze mooie avond. De kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Donateurs van zowel T.A.V.E.N.U. als Brassband Schoonhoven kunnen  gratis naar binnen. Beide orkesten verheugen zich op een mooie avond en hopen samen met u 2019 op een fantastische muzikale manier te kunnen beginnen!

Onderwerpen