Rob en Emiel: Onderweg in Theater ConcordiaRob en Emiel: Onderweg in Theater Concordia
 
Zaterdag 12 januari treden Rob en Emiel met de voorstelling ‘Onderweg’ op in Theater Concordia in Haastrecht.
 
Als Rob en Emiel het podium oprijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En jij reist mee. Is het podium in Concordia het einddoel of pas het begin? Ontdek het zelf. Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond! Bekend van hun show voor AVROTROS!
 
Onderweg van Rob en Emiel is theatercabaret met een twist! De tijd vliegt voorbij en je verveelt je geen moment, omdat je gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt. Onderweg is een show voor volwassenen, waar jeugd (12+) ook meer dan welkom is.
Met hun vorige theatershow gooide dit duo hoge ogen en kregen ze lovende recensies. Voor AVROTROS maakten ze meer dan 100 eigen tv-shows en dus zag je ze wellicht al op TV. Nu kun je ze live komen bezoeken!
 
Rob en Emiel beginnen op zaterdag 12 januari om 20.15 uur te spelen.
Kaarten (kinderen à € 15,- en volwassenen à € 17,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Minimum leeftijd: 12 jaar.
 

Onderwerpen