Tiny Little Bigband in theater Concordia HaastrechtTiny Little Bigband in theater Concordia Haastrecht
 
Zaterdag 1 december om 20.15 uur treedt The Tiny Little Bigband op in Theater Concordia in Haastrecht.
 
TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze ‘party kings’ van TLBB beheersen de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. De liefde voor de grootste entertainers, zoals Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Michael Bublé en Robbie Williams, klinkt door in swingende bewerkingen. De band is de vaste act op toplocaties: het Amstel Hotel, De Librije, Huis ter Duin en Hotel New York. 
 
De muziek: Je herkent Dean Martin en The Offspring, maar ook Louis Prima en Aerosmith. Uitgekiende arrangementen zorgen ervoor dat deze kleine bezetting klinkt als een voltallige bigband. De aanstekelijke energie van Franklin Brown en zijn strak swingende begeleiders zorgt voor een grote groep bewonderaars van alle leeftijden.
Naast de bekende kersthit ‘You Put The X In X-mas’ heeft de band inmiddels drie succesvolle albums uitgebracht. Op dit moment wordt er gewerkt aan het vierde album.
 
De band: TLBB treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Ze komen met een 8-mansband naar Haastrecht: de compacte TLBB + blazerssectie. Tiny Little Bigband heeft al bij vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden.
 
The Tiny Little Bigband is op zaterdag 1 december om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn. Kaarten (à € 16,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). 

Onderwerpen