A broad range antibiotic Cephalexin is wellbutrin banned uk used to treat many..

SAX AND THE CITY - Symfonie Orkest Midden Holland en Saxofoonkwartet Met Maten,SAX AND THE CITY - Symfonie Orkest Midden Holland en Saxofoonkwartet Met Maten,
een “aparte” combinatie!

 
Op 3 november 2018 speelt het Symfonie Orkest Midden Holland in de St. Josephkerk te Nieuwerkerk a/d IJssel samen met het saxofoonkwartet Met Maten.
 
Ghislain Bellefroid, dirigent van Symfonie Orkest Midden Holland: “Saxofoon en symfonieorkest is een wel heel aparte combinatie: de saxofoon heeft slechts sporadisch een plekje weten te bemachtigen in het orkestrepertoire.
Dit zullen we laten horen met de Arlesienne suites van Bizet.
Daarnaast spelen we het Concerto in C van Cimarosa (oorspronkelijk voor hobo), maar dan met de sopraansaxofoon als solist”.
 
Saxofoonkwartet Met Maten kijkt, evenals het orkest, uit naar deze samenwerking.
Zij spelen al vele jaren met het heel veel plezier en zoeken bijzondere samenwerkingen om dit met anderen te delen.
 
Nieuwe voorzitter Louwrens Dijkstra van het orkest: “Ook de rest van de avond belooft gevarieerd te worden met werken van o.a. Caplet, Elgar en Piazolla. Kortom, en afwisselend concert, waar wij u graag ontmoeten”.
 
Het concert vindt plaats op zaterdagavond 3 november 2018 in de St. Josephkerk,
Kerklaan 20, 2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel. De aanvangstijd is 20.15 uur.
 
Via de site van het orkest www.somh.nl/concerten kunt u kaarten à € 12,50 voor het concert bestellen (kinderen tot 12 jaar € 7,50). Aan de deur zijn de kaarten € 15,00.
 
Symfonie Orkest Midden Holland (SOMH)is hét multifunctionele orkest van onze regio. Met jeugdig elan voert SOMH moderne en klassieke werken uit, vaak in combinatie met andere kunstvormen zoals toneel, schilderkunst, film en dans. Dit geweldige orkest bestaat uit ongeveer 25 leden en is gericht op gevorderde amateurs en semi-professionele musici. Tevens biedt het orkest diverse leerstoelen voor talentvolle musici onder 16 jaar. Met haar concerten weet zij telkens weer de harten van jong en oud te raken.
 

Onderwerpen