Familiefilm ‘Dikkertje Dap’ in Theater ConcordiaFamiliefilm ‘Dikkertje Dap’ in Theater Concordia
  
In de herfstvakantie draait op woensdagmiddag 24 oktober de leuke Nederlandse familiefilm ‘Dikkertje Dap’ in Theater Concordia in Haastrecht. Kom je ook kijken?
 
Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen… Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.
 
Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Dikkertje bedenkt een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen.
 
Dikkertje Dap begint woensdag 24 oktober om 14.00 uur.

Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

Onderwerpen