Zing met ons mee!ZING MET ONS MEE
 
KENNISMAKEN OP PRESENTATIE AVOND:

Op donderdag 13 september 2018 kan er vrijblijvend kennis gemaakt worden met het leuke koor: CORDA SONORE. Het koor zal zich o.l.v. de dirigent presenteren (waarbij wordt gehoopt dat iedereen natuurlijk meezingt) en de vocal coach gaat een aantal basisvaardigheden van “zingen” laten zien, horen en ervaren. Een leerzame, interessante en gelijk leuke avond om bij te wonen!! Kom vrijblijvend en neem gerust anderen mee!
 
Corda Sonore voert over het algemeen geen grote concertwerken uit, maar richt zich juist op de koorzanger, die veel plezier beleeft aan het zingen van kleine (korte) stukken en in een lichter genre. Stukjes eenvoudig klassiek en herkenbaar populair is het doorsnee repertoire, waarbij het koor voor sommige uitschieters niet opzij gaat.

Het repertoire wordt grotendeels afgestemd op wat de leden willen zingen om het uiterste uit het zangplezier te kunnen halen.
Naast het instuderen van muziek is er ook ruime aandacht voor de zangtechniek. Niet door zeer ingewikkelde technieken toe te passen maar gericht op de basis die nodig is om ervan te kunnen genieten. Koorervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Noten lezen is een pré, maar niet verplicht, alles is gericht op voor elk wat wils!! 
 
Corda Sonore repeteert elke week onder de bezielende leiding van dirigent Hans Matla en werkt samen met vaste, geroutineerde professionals als begeleiders en vocal coaches.
 
KOM op donderdagavond 13 september, aanvang 20.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur)

Gymnasium Novum, Aart v.d. Leeuwkade 1 Voorburg.

 
EENVOUDIG KLASSIEK  &  HERKENBAAR POPULAIR  DUS HÈT KOOR VOOR “ELK WAT WILS
 
INFORMATIE:     www.cordavocale.nl          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
 

Onderwerpen