De Boer Op: Culturele fietstocht door de Vlist 2 juniDe Boer Op: Culturele fietstocht door de Vlist

De Culturele Raad Stolwijk en Cultureel Podium Vlist houdt op zaterdag 2 juni ‘De Boer op’, een 10 kilometer lange fietstocht langs het riviertje de Vlist waar men 5 voorstellingen op bijzondere locaties in Haastrecht en Vlist kan bezoeken.

Onderweg kan de fietsende deelnemer afstappen om te luisteren naar een verhaal van de Boezemmolen, het gezang van de de Vlisterzangers of de gezamenlijke uitvoering van muziekvereniging Concordia Haastrecht en Harmonie Stolwijk.

Op de volgende locatie kan men genieten van een eenakter van toneelvereniging de Schijnwerper of toneelvereniging ArToHa. En onderweg naar de volgende voorstelling kunt u genieten van de natuur en van de buitenexpositie “In de natuur”, schilderijen die door scholen, zorgboerderijen en verenigingen zijn gemaakt. Deze expositie is te bewonderen tot 16 september 2018.

Totaal zijn er vijf voorstellingen en de uitgestippelde fietsroute, rond het riviertje de Vlist, zorgt ervoor dat deelnemers telkens op tijd bij de volgende voorstelling kunnen zijn. Ieder heel uur vangen de diverse voorstellingen aan.

Deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze met de fietstocht willen beginnen, iedere theaterlocatie is tevens opstapplaats.
Aanvang eerste voorstelling: 12:00 uur
Aanvang laatste voorstelling: 16:00 uur
 
Toegangskaarten voor vijf voorstellingen (inclusief fietsroute en beschrijving van de activiteiten) kost    € 7,00 (kinderen tot twaalf jaar € 1,00). De kaarten zijn verkrijgbaar op de 5 locaties van de voorstellingen.
 
De adressen waar de voostellingen zijn: Oost-Vlisterdijk 1 te Haastrecht, Oost-Vlisterdijk 11, Bonrepas 22a, Julianaplein 26 en West-Vlisterdijk 9 te Vlist.
 
Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-467 44 985 of onze facebookpagina www.facebook.com/cultureelpodiumvlist

Onderwerpen