26 mei: Start Springerpark concerten in Stolwijk



Springerparkconcert ‘on tour’ in Stolwijk met Big Band Dizzizjazz

Zaterdagmiddag 26 mei organiseren Schoonhoven Klassiek en Stolwijk Ontmoet samen een openluchtconcert in Stolwijk.
In het plantsoen achter ‘In de Bogerd’ bij Het Kwartier zal Big Band Dizzizjazz tussen 15.00 en 17.30 uur de sterren van de hemel spelen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Neem gerust uw vrienden, een kleedje of een stoeltje mee!
 
On tour door de Krimpenerwaard
Al jaren zijn de zomerse Springerparkconcerten in Schoonhoven een echte publiekstrekker. Na het samengaan met de omliggende kernen tot één gemeente Krimpenerwaard wilde de organisatie ook de inwoners van deze kernen laten kennismaken met het fenomeen Springerparkconcert. Daarom ging vorig jaar het concert voor het eerst ‘on tour’ met een swingend evenement in Haastrecht. Het initiatief werd enthousiast ontvangen en krijgt daarom dit jaar een vervolg.
 
Schoonhovens fenomeen
DizzizJazz is een Schoonhovense formatie die het fenomeen ‘Schoonhoven muziekstad’ een extra dimensie geeft. De big band bestaat uit 19 enthousiaste muzikanten en heeft inmiddels al vele optredens verzorgd binnen en buiten de Zilverstad. In totaal speelt DizzizJazz met 6 saxofonisten, 4 trombonisten, 5 trompettisten, 1 bassist, 1 drummer, 1 gitarist, 1 pianist & 3 zangers/zangeressen. Ze staan garant voor een swingende performance en een breed repertoire! Zingt u mee, of swingt u mee? In het park mag het allemaal!
 
Alvast voor in de agenda:
Op de eerste zondag van de zomermaanden juni, juli en augustus worden in het stadspark van Schoonhoven openluchtconcerten georganiseerd. Ook dit jaar is het Springerpark weer het podium voor geweldige, verrassende artiesten.

Op zondag 3 juni kunt u genieten van de Donuts.
Op zondag 1 juli treft u de geweldige straatmuzikanten Bezwaren Fanfare in het park en we sluiten de serie dit jaar af op
zondag 5 augustus met een Surinaams feestje door Torarica.

Alle Springerparkconcerten beginnen om 15:00 uur en zijn gratis toegankelijk.

 

Onderwerpen