Informatie over theatertour Koning ZuidplasINFORMATIE OVER THEATERTOUR KONING ZUIDPLAS

SCNZ organiseert op 30 juni 2018 theatertour Koning Zuidplas, mede mogelijk gemaakt door het Innovatiefonds van de gemeente Zuidplas, welke tour de verbinding tussen de verschillende dorpen binnen onze mooie gemeente, op een creatieve wijze vorm geeft en waarbij de finale mét een bekende Nederlander op een geweldige wijze zal worden gevierd.

Koning Zuidplas heeft vier dochters, Moeré, Zuis, Moré en Nieuwertje. Een van de dochters gaat de koning opvolgen, dat moeten ze verdienen en dan begint de strijd. Elke dochter laat het mooiste uit haar dorp zien aan de inwoners en de meereizende gasten. Ook Prins Oud Verlaat laat van zich horen, intriges alom!

SCNZ organiseerde de afgelopen 5 jaar de Z-Uitmarkt, een cultureel evenement waarbij aan alle beoefenaren van enigerlei vorm van culturele uiting (zang, dans, podiumkunst, beeldende vorming, erfgoed, muziek, etc.) de mogelijkheid werd geboden zich tijdens de Z-Uitmarkt te presenteren.

Al eerder werd duidelijk, dat door de sloop en nieuwbouw van het Gemeentehuis in augustus 2018 het Raadhuisplein geen ideale plek zou zijn een bruisend evenement , zoals de Z-Uitmarkt, te organiseren.

Daarom zijn we blij met de theatertour Koning Zuidplas. Rondom de optredens in de dorpen presenteren zich groepen, artiesten, kunstenaars etc, die in voorgaande jaren acte de présence gaven tijdens de Z-Uitmarkt, nu op 30 juni 2018. Een ‘Z-Uitmarkt on tour’ en zo blijft daarvan toch nog een en ander bewaard.

Op de wijze waarop u mee kunt doen of wilt meereizen met deze theatertour volgt later meer informatie en details!
Houdt u ook onze facebook pagina in de gaten www.facebook/koningzuidplas.com
Kunt u niet wachten, meld u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Noteer in uw agenda: Zaterdag 30 juni 2018!

Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas heeft als doel cultuuractiviteiten (kunst en erfgoed) in de Gemeente Zuidplas te bevorderen.

Onderwerpen