Workshop Verantwoord GamenWorkshop Verantwoord Gamen
 
Op woensdag 28 november organiseert Jongerenwerk De Zon in samenwerking met Stichting Verantwoord Gamen een workshop/voorlichting over verantwoord Gamen voor alle ouders/verzorgers en professionals uit de gemeente Bodegraven. De workshop/voorlichting word in het Everts huis gehouden van 19.30 uur tot 21.00 uur
 
Zoals bekend is Gamen een groeiend fenomeen. Steeds meer kinderen, jongeren, maar ook volwassenen doen het. Gamen kan ontzettend leuk en leerzaam zijn, levert ontspanning en is tegenwoordig zelfs een sport. Tegelijkertijd kan overmatig gamen leiden tot negatieve gevolgen zoals minder sociale interactie, gezondheidsproblemen en frictie in het gezinsleven met als minst gewenste resultaat zelfs verslaving als gevolg van ‘onverantwoord game-gedrag’.
 
Tijdens de interactieve workshop van Stichting Verantwoord Gamen krijg je informatie over mogelijke effecten van gamen, zowel positief als negatief, neem zelf plaats achter een “console” en heb je de mogelijkheid om al je vragen over het game-gedrag van je kind en hoe jij daar mee om gaat te stellen. Hoe kun je het beste omgaan met gamende kinderen en/of jongeren?
Hoe ga je het gesprek aan? Wanneer is gedrag ontoelaatbaar? 
 
Heeft u interesse in dit onderwerp of speelt er dit onderwerp, dan nodigen we u van harte uit om aan deze avond deel te nemen.
Doe dit door u aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Er zijn beperkte plekken, dus wacht niet te lang)
 
Wilt u meer informatie over Stichting verantwoord gamen? Surf dan naar: www.verantwoord-gamen.nl
 

Onderwerpen