Zomerwandeling Bentwoud, Beleef hartje zomer met de boswachter!Zomerwandeling Bentwoud, Beleef hartje zomer met de boswachter!
 
Kom zondagmorgen 26 augustus om 10.00 uur naar het Bentwoud en ontdek samen met de boswachter van Staatsbosbeheer wat de zomer allemaal te bieden heeft in dit prachtige gebied!

Het is nu eind augustus, de eerste vogels zijn al weer begonnen aan hun grote trektocht naar het zuiden en de libellen jagen massaal op andere insecten. Kortom, er is genoeg te beleven! Tijdens de wandeling vertelt de boswachter je van alles over het gebied met de vele planten en dieren die zich hier thuis voelen!

De kosten voor de excursie zijn €5,- voor een volwassene, en € 2,50 voor een kind tot en met 12 jaar.

Vooraf aanmelden en betalen via de website van Staatsbosbeheer http://www.staatsbosbeheer.nl/Bentwoud  is verplicht.
 
 
Datum: Zondagochtend 26 augustus
Tijd: 10:00 – 12.00 uur   (lengte wandeling ongeveer 5 km)
Startplaats:  Parkeerplaats Bentwoud-Noord, gelegen langs de Hoogeveense weg ter hoogte van  de rotonde N209- N455.  (adres voor navigatie: Hoogeveense weg 57, 2731 LB Benthuizen)
Kosten:                    €5.00 voor volwassene, €2.50 voor een kind t/m 12 jaar (alleen onder begeleiding van een volwassene) (let op, de wandeling is ongeveer 5 kilometer lopen)
Aanmelden:          VERPLICHT AANMELDEN  en vooraf betalen via de website van Staatsbosbeheer; http://www.staatsbosbeheer.nl/Bentwoud
 
Praktisch: We gaan van de paden af, dus trek stevige schoenen aan. Tip: neem een  verrekijker mee.
Heb je geen verrekijker, de boswachter heeft er een aantal te leen.

Onderwerpen