Speciale driedaagse Paas-editie van De Neuzelbeurs op 31 maart, 1 en 2 aprilSpeciale driedaagse Paas-editie van De Neuzelbeurs op 31 maart, 1 en 2 april

Kom tijdens de Paasdagen leuke koopjes scoren in De Broodfabriek!

Op zaterdag 31 maart, zondag 1 en maandag 2 april vindt de Neuzelbeurs plaats in Bakkerij 2 van De Broodfabriek in Rijswijk.
Deze bijna volgeboekte speciale Paas-editie is 3 dagen geopend. Bij honderden kramen worden tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes verkocht. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils!
 
Naast vele koopjes vindt u op de Neuzelbeurs dit weekend  ook enkele leuke kramen met smakelijke producten om mee naar huis te nemen. Voor de kinderen is SchminkCity op zondag & maandag aanwezig om alle kinderen leuk te schminken!
 
Wilt u zelf handel verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.
Tijdens de Paasdagen boekt u drie dagen voor de prijs van twee!
 
Entree Neuzelbeurs volwassenen: € 4,00  
Kinderen van 7 t/m 12 jaar: €3,00
Kinderen tot en met zes jaar: gratis entree
Een weekendkaartje voor drie dagen is te koop voor €6,00 p.p.!
 
Locatie:   De Broodfabriek Volmerlaan 12  2288 GD, Rijswijk  www.de-broodfabriek.nl
 
Openingstijden:  10.00 uur tot 17.00 uur
 
Beursinformatie:  www.neuzelbeurs.nl
                                  

Contactpersoon: D. van Dam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     070-3075900

                                    

Onderwerpen