SolarNRG gaat 1.800 woningen in Westland en Den Haag voorzien van zonnepanelenSolarNRG gaat 1.800 woningen in Westland en Den Haag voorzien van zonnepanelen

 SolarNRG uit Poeldijk gaat voor het eind van het jaar weercirca1.800 woningen in Westland en Den Haag voorzien van zonnepanelen. Het bedrijf uit Poeldijk heeft namelijk de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis gewonnen. De veiling is afgesloten met een indrukwekkend en scherp bod waar consumenten nu van kunnen profiteren.
 
SolarNRG
De deelnemende gemeenten en Vereniging Eigen Huis, die samen de groepsaankoop zijn gestart, zijn enthousiast over de winnende leverancier en de aangeboden pakketten. Lars Engels, projectmanager van Vereniging Eigen Huis: “Het grote aantal deelnemers aan deze groepsaankoop heeft ervoor gezorgd dat de deelnemende leveranciers, die voorafgaand zijn geselecteerd op kwaliteit, erg scherp hebben geboden. Kortom: het ‘voordeel van veel’. Wij hebben veel vertrouwen dat dit weer een succesvol project wordt met een hoge klanttevredenheid.”
 
Verduurzaming
Met dit project komen er in het komende half jaar ongeveer 20.000 zonnepanelen bij. Op jaarbasis zorgt dit voor een reductie van bijna 4.000 ton aan CO2-uitstoot en besparen de deelnemers per jaar gezamenlijk € 1.000.000 op hun energiekosten. De verduurzaming van Zuid-Holland krijgt door deze vierde grootschalige groepsaankoop van Vereniging Eigen Huis weer een aanzienlijke impuls.
 
Ook meedoen?
Heeft u vragen over deze groepsaankoop, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Vereniging Eigen Huis door te bellen naar 0800 – 726 36 65.
 
Meer informatie vindt u op de website van www.verenigingeigenhuis.nl

 

Onderwerpen