AV Gouda start jeugd groep voor kinderen met licht verstandelijke of psychische beperkingAV Gouda start jeugd groep voor kinderen met licht verstandelijke of psychische beperking

Werpen, springen, sprinten! Is dat wat voor jou? Atletiek is een diverse sport waarin je je helemaal kan uit leven.

Vanaf 1 oktober 2019 maakt Atletiek Vereniging Gouda dat nu ook mogelijk voor kinderen tot 18 jaar met een licht verstandelijke of psychische beperking.
Deskundige trainers zorgen voor deskundige en aangepaste begeleiding, zodat je met plezier en op eigen niveau kan sporten.
Plezier in de atletieksport staat voor op.

Je bent welkom voor een proeftraining op dinsdag 24 september van 16.30 uur tot 17.30 uur en dinsdag 1 oktober van 16.30 uur tot 17.30 uur. De trainingen zijn op de atletiekbaan in het Groenhovenpark (Groenhovenpark 6). Je kan je langs de kant van de baan melden bij de trainers en meteen mee doen. Ouders zijn welkom om mee te kijken en een kopje koffie staat klaar hen. Een T-shirt, korte broek en sportieve schoenen zijn voldoende om mee te kunnen doen. Meer informatie kan ook opgevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Graag ook aanmelden via dit mailadres als je geïnteresseerd bent.
 
 

Onderwerpen