Strijd tussen middelbare scholen: tweede editie van het GHTEStrijd tussen middelbare scholen: tweede editie van het GHTE

 
Gouda - De tweede editie van het Green Heart Track Event (GHTE) vindt vrijdag, 7 juni 2019, plaats, na een succesvolle eerste editie in 2018. Leerlingen van het Coornhert Gymnasium, de GSG Leo Vroman, de Internationale Schakelklassen van de Meander, het Alfrink College uit Zoetermeer en het Driestar College staan vrijdag in de startblokken.
Om 10:00 opent burgemeester Salet het GHTE.

 De organisatie is voor de tweede editie uitgebreid met zes andere atleten van AV Gouda. De organisatieleden zijn jong: 15-jaar, 16-jaar, twee van 17-jaar en drie van 18-jaar. Ze willen de atletieksport en daarmee Atletiekvereniging Gouda (AV Gouda) meer onder de aandacht brengen en daarmee groter maken. Daarnaast willen ze tieners en jongeren van verschillende achtergronden verenigen met sport. Deze jonge en ambitieuze organisatie streeft daarom naar een GHTE met deelname van alle middelbare scholen uit Gouda en omgeving. Van drie scholen in 2018 naar vijf scholen in 2019 is de organisatie dichter bij de ambities gekomen. In totaal staan 189 leerlingen ingeschreven. Dit zijn er zo’n 70 meer dan vorig jaar.

De organisatie nodigt u graag uit om de wedstrijd te bezoeken. 

Om 10:00 is de opening, om 10:30 is het eerste onderdeel en om 12:10 en 14:55 zijn de prijsuitreikingen.

Het GHTE vindt plaats op de baan van de organiserende atletiekvereniging, AV Gouda. 


 

Onderwerpen