PvdA-leider Lodewijk Asscher in GoudaPvdA-leider Lodewijk Asscher in Gouda
 
Op maandagavond 7 oktober is fractievoorzitter en partijleider van de PvdA, Lodewijk Asscher, te gast bij boekhandel Verkaaik alwaar hij zal vertellen over zijn recente boek: 'Opstaan in het Lloyd Hotel'.
 
In zijn boek vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt, van glorieuze politieke opkomst in Amsterdam tot boegbeeld in de moeilijke periode die zijn partij doormaakt. Ook privé kende hij tegenslagen zoals het overlijden van zijn vader, telg uit de roemruchte Asscher-familie. In ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Hij schetst de dilemma’s waarvoor hij zich geplaatst ziet en verbindt deze aan de drijfveren die hem tot een van de meest bevlogen politici van Nederland maken. Lodewijk Asscher zal deze avond door Peter Noordhoek worden geïnterviewd. 
 
De PvdA was na de laatste Tweede Kamerverkiezingen de 7e partij van Nederland na deze historische nederlaag in 2017 weet de PvdA zich met de wijze waarop Asscher opereert te herstellen en koerst in de meeste peilingen naar de positie van tweede partij van Nederland. 
 
 
LET OP! Aanmelden is verplicht, maar wees er snel bij. Aanmelden kunt u doen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Toegang kost €2,50 (inclusief consumptie). Deze kosten zijn een vergoeding voor de locatie van boekhandel Verkaaik. Het evenement vind plaats aan de Lange Tiendeweg 35 in Gouda (Boekhandel Verkaaik). Op Maandag 7 oktober en start om 19:30 uur en zal rond 21:00 uur eindigen.

Onderwerpen