Merel Sophie op Gouwestad


Merel Sophie op Gouwestad

Vrijdag 29 november van 19- 20.00 uur  staat zangeres Merel Sophie centraal in het muziekprogramma Going Underground.

Merel Sophie is al heel haar leven met muziek bezig, dus was het eigenlijk vanzelfsprekend dat ze naar het conservatorium ging.
Het werd Jazz zang op het Rotterdamse Codarts.

Via een huisgenoot (Bas van Holt van Dawn Brothers), kwam ze in contact met Americana van o.m. The Band. Gegrepen door die muziek werd ze tijdens haar studie lid van Wolf In Loveland, waar naast Bas, ook ex-Handsome Poet Ruben Trouborst deel van uitmaakte.

6 jaar verder is Merel klaar met haar studie, Wolf In Loveland verleden tijd en zingt ze in Next Of Kin, de band van Dawn Brothers met Tim Knol en Pedro v/d Poel van DeWolff.

Daarnaast heeft ze haar eigen muziek, waarvan enkele nummers vorig jaar op de EP ‘For The Road’ verschenen en die een mix laat horen van Jazz en Americana.

Tijdens de uitzending een gesprek met en over Merel Sophie, afgewisseld met live-opnamen van haar optreden in Cultuurhuis Garenspinnerij tijdens de Popronde en nummers van haar EP en van de EP van Next Of Kin, die eerder dit jaar verscheen.

Going Underground, vrijdagavond live en dinsdagavond op herhaling van 19 - 20 uur op Gouwestad Radio,97.7 FM (kabel), 106.2 FM (ether) en als livestream via www.gouwestad.nl  Daarna nog vier weken terug te luisteren via Uitzending Gemist op de programmapagina.


Onderwerpen