Sluiting zeezender Radio Veronica in de Golden Oldies Revival

Sluiting zeezender Radio Veronica in de Golden Oldies Revival

Op 31 augustus is het 45 jaar geleden dat de zeezender Radio Veronica moest stoppen met uitzenden. 
Niet omdat ze er genoeg van hadden, maar op 1 september 1974 trad een wet in werking waardoor de zeezenders verboden waren. 

De presentatoren van de Golden Oldies Revival Ton Bos en Sjaak Sekeris doken in het zeer uitgebreide archief en zullen in de uitzending van 
zondag 25 augustus en zondag 1 september van 13.00- tot 14.00 uur uur stilstaan bij de mooiste uitzendingen uit het bestaan van Radio Veronica.

De echte oude uitzendingen van toen hebben Sjaak en Ton weer opgepoetst.  
Koffietijd, Joost Mag Het Weten, Radiodrama, Jukebox allemaal zullen ze voorbijkomen.

Maar ook de jingles en de tunes (herkenningsnummer). En wat van de bruidsjurken, verlovingsringen, nappa en suedekleding en sigarettenmerken?
Nee, die reclameboodschappen zitten wel in het archief, maar mogen wij niet uitzenden. Maar wel de muziek achter de reclame.

Blijft verder nog heel veel over. Dus luister de komende twee zondagen van 13.00 uur tot 14.00 uur uur naar Golden Oldies Revival met in de uitzending van  1 september de laatste dag en zelfs het laatste uur.

Heeft u een bepaalde vraag of wens over Radio Veronica, stel die aan de makers.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onderwerpen