Scheidsrechtersvereniging Gouda verzorgt clinic in het kader van de Week van de ScheidsrechterWeek van de scheidsrechter

Zoals u wellicht weet, vindt dit jaar van 5 t/m 13 oktober de Week van de Scheidsrechter plaats. Bij veel voetbalverenigingen in onze regio wordt al iets gedaan voor de trouwe leidsmannen en -vrouwen. Ook dit jaar wil de Scheidsrechtersvereniging Gouda en Omstreken daar een extraatje aan toevoegen.

Op dinsdag 8 oktober zal betaaldvoetbalscheidsrechter Clay Ruperti een clinic verzorgen bij de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.O. Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de Goudse regio, die hierbij van harte zijn uitgenodigd.

Op deze avond zal een trainer van de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. een training verzorgen, waarna Clay een presentatie geeft. De training begint om 19.30 uur en wordt, net als de rest van de avond, gehouden op de accommodatie van de Goudse scheidsrechters. Het adres is Groenhovenpark 5, 2803 PH Gouda. Er zijn kleedkamers aanwezig om zich om te kleden.

Inschrijven of aanmelden is niet nodig; iedereen kan gewoon komen.

Wij zien alle scheidsrechters graag op dinsdag 8 oktober!

Onderwerpen