Nieuw in Gouda ContaKids, Peuterdans en KleuterdansNieuw in Gouda ContaKids

Contakids is een activiteit voor ouders met hun jonge kind en staat voor samen plezier beleven. Door te werken met het lichaam, beweging en lichamelijk contact, ontwikkelen ouders en kinderen een nieuwe, fysieke vorm van communicatie, wat voor beiden heel leuk is om te doen. Kinderen verbeteren hun motoriek en zelfvertrouwen en ouders ontwikkelen een gevoel van vertrouwen in hun kind en zichzelf. Hoe mooi is dat?!
Op zaterdag 21 september is de eerste les voor ouders met hun kinderen tussen de 2-5 jaar, in Het Vijfde Huis aan de Livingstonelaan 54 in Gouda.
Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op www.kinderdans.com .

 .
 
PEUTERDANS voor swingende Peuters in Gouda

Wil je graag een activiteit doen samen met je peuter, even alle aandacht schenken aan hem of haar, naast je drukke werkzaamheden van alledag?
Kom dan naar de proefles Peuterdans op vrijdag 20-9-2019, van 9.00-9.30 uur, voor kinderen van 2.5 tot 4 jaar,.
 
Tijdens deze lessen kunnen kinderen en ouders ervaren hoeveel plezier zij beleven aan het samen bewegen en dansen. De cursus wordt gegeven in sporthal de Mammoet, Calslaan 101 in Gouda. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier van www.kinderdans.com
of bel Linda Snaterse tel:06-438 58 863.
 

Kleuterdans in Gouda

Houd jou zoon of dochter ook zo van dansen?
Vanaf woensdagmiddag 18 september geeft Linda Snaterse een proefles kleuterdans aan kinderen van 4 – 6 jaar, van 15.30-16.30 uur.
In deze cursus dansen we op muziek uit de hele wereld. Linda neemt de kinderen mee in hun eigen fantasie en bevordert daarmee hun expressiviteit en creativiteit.
Kinderen zijn  op een speelse manier bezig met de grove motoriek, de taalontwikkeling en het lichaamsbewustzijn. Dansen is goed voor kinderen!
We dansen in de gymzaal van Basisschool ’t Schateiland, Columbuslaan 1 in Gouda. Meer informatie en aanmelden via www.kinderdans.com 
of bel tel:06-438 58 863.

Onderwerpen