Open middag activiteitencentrum De Rotonde


Open middag activiteitencentrum De Rotonde
 
Op woensdagmiddag 15 mei organiseert De Rotonde een open middag van 13.30 tot 16.00 uur voor cliënten, familieleden, kennissen, wijkbewoners en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom.
 
Cliënten exposeren hun werkstukken van keramiek en hout en er is prachtig schilderwerk te bewonderen. Het werk van de cliënten is tegen schappelijke prijzen te koop. Er kan enkel contant betaald worden. Naast het bekijken van de prachtige werken, kun je ook zelf aan de slag met een creatieve workshop, een bewegingsactiviteit of een oudhollands spel. Bij de informatiestand op de open middag kun je je laten informeren over de mogelijke activiteiten en het zorgaanbod. Ook kun je meer te weten komen over een eventuele tabletcursus en de mogelijkheid om met je digitale vragen het Digitaal Vragenuurtje te bezoeken. Natuurlijk staat er op deze middag een kopje thee of koffie klaar.
 
De Rotonde
De Rotonde is een activiteitencentrum van de Gemiva-SVG Groep voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast worden er inloopactiviteiten voor buurtbewoners georganiseerd. De locatie is gevestigd aan de Zuidhoef 138 in Gouda.

Onderwerpen