Rouwcafé Boek en Troost 19 augustusROUWCAFÉ STICHTING BOEK EN TROOST

De Stichting Boek en Troost organiseert op zondag 19 augustus a.s. van 15-17 uur een Rouwcafé in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda.

Vakantietijd...

Bij de supermarkt of bij de koffieautomaat op kantoor praten mensen over hun vakantie. Er wordt gesproken over de campings, de mooie stranden, over de reis en het weer. Maar voor sommigen is de vakantieperiode helemaal niet zo aangenaam. Bijvoorbeeld voor mensen die een naaste missen door de dood.

Ook mensen in rouw kijken uit naar de zomer, in de hoop dat de zon hen goed zal doen, maar in werkelijkheid is het vaak confronterend. Het besef dat je geliefde naaste er niet meer bij is wordt weer bevestigd. Waar je voorheen samen wandeltochten maakte of in een hotelletje zat, vraag je je nu af wat je met jezelf of met je gezin aan moet. Je verdriet neem je mee op vakantie en kan dan extra voelbaar zijn. In het Rouwcafé van augustus bieden we je de gelegenheid om met lotgenoten hierover in gesprek te gaan. Wetende dat een half woord genoeg is om elkaar te verstaan.

 

Kosten: €5,00 incl. consumpties

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.boek-entroost.nl

Onderwerpen