Rookvrij in 2018! start in juli groepstrainingRookvrij in 2018!
 
Stoppen met roken heeft altijd zin. Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Misschien is het nu een goed moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken!

Veel mensen die roken, ervaren het stoppen als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp. Voor wie die begeleiding wil, start op dinsdag 10 juli een groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Gouda.
 
Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn de kenmerken van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ De deelnemers ervaren dat als zeer positief.
De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur.
Niet roken bespaart je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!
 
Training in samenwerking georganiseerd
De GGD Hollands Midden, SineFuma en Zorgbrug organiseren samen deze training. Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Sommige verzekeraars rekenen daarbij ook het Eigen Risico niet. Voor informatie hierover, kijk op www.rookvrijookjij.nl.
 
Informatie aankomende training
De training starten dinsdag 10 juli in het Groene Hart ziekenhuis, Bleulandweg 10 in Gouda.
De bijeenkomsten duren van 19:00 uur tot 20:30 uur
De bijeenkomsten hebben plaats op: 10 juli, 17 juli, 31 juli 7 augustus, 14 augustus, 21 augustus en 28 augustus.
 
Aanmelden

Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 889 51 95.
Aanmelden kan tot 3 juli.


Onderwerpen