Goudse IJsbaan op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

op Gepost in Lokaal nieuwsGoudse IJsbaan op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

Na twee succesvolle jaren komt er een einde aan het hoofdsponsorschap van GoStores Gouda. Dat maken beide partijen deze week bekend. “We zijn er erg trots op dat we aan de start stonden van de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. We weten dat het een enorme klus is geweest om deze te realiseren en het was geweldig om aan bij te kunnen dragen,” aldus Wesley de Jong namens GoStores Gouda. “De ijsbaan heeft enorm veel belangstelling gekregen, zowel regionaal als landelijk, we waren vanaf het begin enthousiast om daar als hoofdsponsor onze naam aan te verbinden. Inmiddels hebben we onze doelstellingen van de samenwerking behaald en daarmee is de tijd gekomen om afscheid van elkaar te nemen.”

Ook Remko van der Hammen, directeur van Grand Canyon Bedrijfs- en Publieksevents, kijkt meer dan tevreden terug op de samenwerking met GoStores Gouda. “De Goudse IJsbaan is natuurlijk met name gericht op gezinnen met kinderen uit Gouda en omgeving. Een organisatie als GoStores past daarom heel erg goed bij ons als hoofdsponsor. Het is mooi dat wij op onze beurt een bijdrage hebben kunnen leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid van GoStores Gouda als dé woonboulevard van de regio.”

De Goudse IJsbaan is dus op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. “De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis is uitzonderlijk in alle opzichten. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op schaatsers en bezoekers uit Gouda en omgeving en daarnaast op de media, we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we weer een geweldige hoofdsponsor zullen vinden,” geeft Van der Hammen aan. “We bedanken GoStores Gouda voor hun vertrouwen en prettige samenwerking van de afgelopen jaren en gaan met open blik de komende editie tegemoet!”

Onderwerpen