GreenHeart BluesNight in de theaterbakkerheij

op Gepost in Lokaal nieuws

GreenHeart BluesNight in de theaterbakkerheij

Op 12 april staat de Theaterbakkerij in het teken van muziek: de GreenHeart BluesNight. Deze avond staan er twee gerenommeerde bands op het podium.
 
De luidsprekers openen eerst voor The Thomas Toussain Band, een vierkoppige formatie, die eerder speelde oppodia van o.a. Haarlem Jazz & More, Alkmaar Blues, Bevrijdingsfestival Wageningen, Waterpoort Gorinchem. Thomas Toussaint is één van de weinige jonge harmonicaspelers die loyaal blijft aan de blues traditie, maar met een ruimdenkende geest. “De Thomas Toussaint Band is de toekomst van de Europese blues scene, die gelukkig nog steeds groeit.”Schreef Martin Lang in Chicago. We gaan van de Mississippi Delta via Memphis naar Chicago.
 
Daarna neemt The Robbert Fossen Band het podium over.  De zeskoppige Robbert Fossen Band zal 'het publiek'meenemen op een muzikale reis langs de brandhaarden der Amerikaanse muziekgeschiedenis.The Robbert Fossen (Blues) Band bestaat al sinds 2006 en de stijl en het repertoire vinden hun basis in Sweethome Chicago, Fossen is blues.
De Amerikaanse radiozender Blues Radio schreef over hun laatste album: “... Dit Internationaal uitermate gewaardeerde album bewijst dat deze Nederlandse band deze muziek snapt, voelt en ademt!”
 
Alle ingrediënten voor een mooie avond muziek-genieten zijn aanwezig, de bar is gedurende de hele avond open en het publiek wordt gastvrij onthaald.
 
De deuren gaan om 20:00 uur open, een half uur later klinken de eerste gitaren. Entree: €17
Tickets via: www.theaterbakkerheij.nl /ticket    

Onderwerpen