Savelberg opent haar deuren!

op Gepost in Lokaal nieuwsSavelberg opent haar deuren
 
In de week van 12 t/m 17 maart is de landelijke week van Zorg en Welzijn. Ook Savelberg opent haar deuren om een kijkje te nemen in de zorg, met een innovatief programma.

De hele week is er informatie verkrijgbaar binnen Savelberg over: Werken, Opleiden, Vrijwilligers, Wonen en Dagbesteding.
Met als ludieke actie: Verdien een “saunabon” en maak een “selfie” voor onze promotiewand en plaats dit op je eigen social media (facebook/ Instagram etc.)

Dinsdag 13 maart, van 10.00 – 17.00 uur, zet Savelberg zijn deuren open voor belangstellenden. Maak op bijzondere wijze kennis met de ouderenzorg van deze tijd!!! Met de focus op: Bewegen, Alternatieve werkwijze, Digitalisering, Domotica.  
In de Ontmoeting zal pactive motion getoond en ervaren kunnen worden. Pactief bewegen is de alternatieve vorm van bewegen, die dezelfde zintuigen prikkelt als bij actief bewegen en oefenen. De combinatie van ontspanning en vitaliseren geeft nieuwe energie. Ook kunt u, middels een daarvoor gemaakt pak, ervaren hoe het voelt als u het lichaam van een oudere heeft en pactief beweegt in één van de innovatieve apparaten.
Om 10.00 uur is de formele opening van de beweegruimte op etage 9.
U bent welkom om de speciaal ingerichte ruimte te zien en laat adviseren door de medewerker Sport en Bewegen.

Donderdag 15 maart, van 15.00 – 17.00 uurkunt u in gesprek komen over: Werken, Opleiden, Vrijwilligers. Wij staan voor u klaar met een drankje en een lekkere snack in het Grand Café van Savelberg.    
Met als ludieke actie: Ontvang een bosje bloemen thuisbezorgd als je iemand aanbrengt!!! (als contract echt getekend is). 

Tevens is er op donderdag 15 maart vanaf 18.00 uur een BBQ. Bewoners uit de wijk Gouda-Noord zijn uitgenodigd (op inschrijving) om “welzijn te ervaren” tijdens de BBQ in de Ontmoeting en Serre. Prijs € 5,00.

 
Kom kijken in het hart van de zorg!
Wij ontmoeten u graag.

Onderwerpen