Arriva steunt Open Monumentendag met voordelige Samenreisdagkaart

op Gepost in Regionaal nieuwsArriva steunt Open Monumentendag met voordelige Samenreisdagkaart

Inwoners van de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland kunnen dit jaar extra voordelig reizen tijdens Open Monumentendag op 14 en 15 september. Die dagen is er een speciale Samenreisdagkaart te koop. Daarmee reizen twee tot vijf personen voor slechts 11,50 euro de hele dag onbeperkt met de bus in de regio.

Arriva wil inwoners van Zuid-Holland zo de mogelijkheid bieden om een kijkje te nemen in de geschiedenis van hun regio en ze tevens laten ervaren hoe makkelijk het is om te reizen met de bus. Want via de busbaan worden files omzeild en bij aankomst is zoeken naar een parkeerplek niet nodig. De Samenreisdagkaart is te koop bij de buschauffeur. Betalen kan (uitsluitend) met pinpas of creditcard.

Met twee tot vijf personen reizen voor maar 11,50 euro
Op één Samenreisdagkaart kunnen minimaal twee en maximaal vijf personen reizen, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis en zonder vervoerbewijs mee. De Samenreisdagkaart is na 9.00 uur de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland, met uitzondering op buslijn 45 (Den Haag - Leiden). De kaart is ook geldig (maar niet te koop) in de buurtbus.

Gemakkelijk vooraf gepland
De reis kan vooraf gemakkelijk worden gepland via de reisplanner op arriva.nl. Kijk voor de complete actievoorwaarden op arriva.nl/monumentendag.

 

Onderwerpen