Stremming buslijnen Leiden door werkzaamheden spoortunnel station De Vink

op Gepost in Regionaal nieuwsStremming buslijnen Leiden door werkzaamheden spoortunnel station De Vink

 

Vanaf zaterdag 8 december tot en met dinsdag 11 december wordt er in opdracht van de gemeente Leiden gewerkt aan de spoortunnel bij station De Vink. Gedurende deze werkzaamheden zijn er aanpassingen nodig in de dienstregeling/routes/haltes van buslijnen 1 tot en met 4 in Leiden.

 

De buslijnen 1 en 2 rijden gedurende deze werkzaamheden niet verder dan de halte Helena Verburgstraat. De haltes J. van Hoornkade, Hadewychlaan, Heintje Davidsweg, Charley Tooropweg, Zeldenrustweg, Busstation De Vink, Anne Frankweg,  Stevensbloem  komen hierdoor te vervallen.

Vanaf de halte Helena Verburgstraat zal een pendelbus worden ingezet die mensen naar de vervallen haltes brengt. Deze gratis pendelbus rijdt dagelijks van 07:00 uur `s ochtends tot 23:59 uur `s avonds.

 

Buslijn 3 en 4 zullen rijden tot de halte Sweelincklaan. De haltes Bizetpad, Trompweg en Busstation De Vink komen hierdoor te vervallen.

 

Arriva probeert gedurende deze werkzaamheden de dienstregeling zoveel mogelijk te handhaven. De reiziger dient rekening te houden met wijzigingen in de vertrektijden en een langere reistijd. 

Onderwerpen