Komt u ook gezellig ontbijten? Op zaterdag 10 maart 2018

op Gepost in Regionaal nieuwsKomt u ook gezellig ontbijten? Op zaterdag 10 maart 2018 ?
 

Om de Bodegraafse-Reeuwijkse vrijwilligers te bedanken voor hun inzet nodigen SAM vrijwilligerscentrale en de gemeente alle vrijwilligers van harte uit voor een jaarlijkse vrijwilligersontbijt. Iedere vrijwilliger die actief is in de gemeente is van harte welkom.
 
Het ontbijt vindt plaats op zaterdag 10 maart 2018 van 8.30 uur tot 10.00 uur in de “Huizen van Alles”. U kunt kiezen uit één van onderstaande locaties:

  • Bodegraven, Vromade 1B, Bodegraven
  • Driebruggen, Laageind 1 (Custwijc)
  • Nieuwerbrug, Graaf Albrechtstraat 1 (Wierickehuis)
  • Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39 (Bibliotheek)
  • Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13 (Dorpshuis De Kaag)
  • Waarder, Pr. Maximalaan 2, (Maximalocatie)
 
Aanmelden?
Uw aanmelding ontvangen wij graag vóór 6 maart. U kunt zich opgeven bij SAM Vrijwilligerscentrale via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer (0172) 614 500. Vermeld daarbij uw naam en ook de locatie waar u wenst te ontbijten. Mocht u namens een vereniging of stichting meerdere vrijwilligers op willen geven, dan kan dat. Vermeld naast uw naam, de organisatie, de locatie dan ook met hoeveel vrijwilligers u komt. 
 
Op 10 maart vindt ook NL Doet plaats. Mocht u het leuk vinden om aansluitend op het vrijwilligersontbijt de handen uit de mouwen te steken, dan kan dat. Er zijn tal van leuke vrijwilligersklussen waar u zich voor op kunt geven.

Kijk op www.nldoet.nl voor meer informatie.
 

Onderwerpen