Feestelijke singles avond ‘Het andere daten’ KersteditieFeestelijke singles avond ‘Het andere daten’ Kersteditie

Het andere daten dat op 21 december in de Goudse Balzaal plaatsvindt is een event dat een heel ander licht laat schijnen op alle geijkte single-meet-single- methodes. Hier wordt niemand weggeswiped, er wordt niet hijgerig gespeed date, maar alles staat in het teken van speelse ontmoetingen. Ongedwongen, gemoedelijk en allemaal in een ‘niets moet alles mag’ situatie.

Wat is hier dan zo speels aan? Het antwoord is simpel: alle aanwezigen worden uitgenodigd voor workshops waarin de deelnemers op een laagdrempelige wijze iets van zichzelf te laten zien. En tegelijkertijd is dit the place to be om te ontdekken hoe dit bij anderen werkt.. En die ander….tja dat zou best wel eens iemand kunnen zijn met wie jij nog eens wilt afspreken. Misschien wel met de kerst.

Het programma:
19.30 uur inloop en koffie/thee
20.00 uur opening en toelichting op het programma
ca. 20.15-21.15 uur speelse kennismakingswarming up met Geny Wuestman
ca. 21.30-22.30 uur: ontmoetingen met plezier & verbinding  met Marc de Walle
ca. 22.30 – 24.00 uur: afterparty met DJ Ybbor
Prijs:  € 27,- inclusief hapjes en drankjes

Aanmelden en meer informatie:
Bel Geny: 06-505 69 383, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.debalzaal.nl
Locatie De Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44 Gouda (ingang zijkant)

De Balzaal staat al 8 jaar bekend om zijn ontspannen huiskamersfeer. Vele honderden mensen hebben elkaar daar ontmoet, verhalen uitgewisseld en vriendschappen afgesloten. Daar is hoe dan ook veel moois uitgekomen en dat zal ongetwijfeld in deze december maand bij het andere daten niet anders zijn. Singles tussen de 40 – 60 dat is een beetje de richtlijn, maar de deur staat zeker open voor mensen die een andere leeftijd hebben en zich prima kunnen identificeren met deze leeftijden. 
Mensen die open staan voor iets nieuws hebben gegarandeerd een leuke avond.
 

Onderwerpen