ContaKids en Peuterdans opnieuw in GoudaContaKids en Peuterdans opnieuw in Gouda

Contakids is een activiteit voor ouders met hun jonge kind en staat voor samen plezier beleven. Door te spelen met het lichaam, beweging en lichamelijk contact, ontwikkelen ouders en kinderen een nieuwe, fysieke vorm van communicatie, wat voor beiden heel leuk is om te doen. Kinderen verbeteren hun motoriek en zelfvertrouwen en ouders ontwikkelen een dieper gevoel van vertrouwen in hun kind en zichzelf. Hoe mooi is dat?!

Op woensdagochtend 30 oktober geeft Linda Snaterse een proefles voor ouders met hun kinderen tussen de 2-4 jaar, in Het Vijfde Huis aan de Livingstonelaan 54 in Gouda.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op www.kinderdans.com .


 
PEUTERDANS voor swingende Peuters in Gouda

Wil je graag een activiteit doen samen met je peuter, even alle aandacht schenken aan hem of haar, naast je drukke werkzaamheden van alledag?
Kom dan naar de proefles Peuterdans op vrijdag 1-11-2019, van 9.00-9.40 uur, voor kinderen van 2.5 tot 4 jaar. Kosten €5,-
 
Tijdens deze lessen kunnen kinderen en ouders ervaren hoeveel plezier zij beleven aan het samen bewegen en dansen. De cursus wordt gegeven in sporthal de Mammoet, Calslaan 101 in Gouda. Kosten €5,-.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier van
www.kinderdans.com  of bel Linda Snaterse tel:06-438 58 863.
 
 

Onderwerpen