Walk of Peace op 28 septemberWalk of Peace op 28 september
 
 Zaterdag 28 september wordt in Gouda de Walk of Peace gelopen. Wethouder Rogier Tetteroo verricht om 13.15 uur de openingshandeling in het Nelson Mandela Centrum. Om 13.30 uur start de eerste wandeling, die dwars door de wijk Vreewijk gaat en in het teken staat van verbinding. Om 15.00 uur is er een tweede Walk of Peace.
 
Ga het gesprek aan met je buurtgenoten en andere Gouwenaars! Kom je niet uit Vreewijk? Dan is dit jouw kans om de wijk te leren kennen. We lopen langs mooie plekjes en onderweg horen we gedichten en verhalen. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Nelson Mandela Centrum (vanaf 13.00 uur), de Ontmoetingskerk (vanaf 13.45 uur) en de Assalam Moskee (vanaf 14.00 uur).
  
Deel jouw verhaal over Vreewijk-Oosterwei!
 
Welke herinnering heb jij aan Vreewijk? Fietste je elke dag langs dat ene kunstwerk? Of misschien ging je naar de Anne Frankschool? Wie weet heb je wel je eigen sporen achtergelaten in de wijk. Wij horen het graag! We willen alle verhalen delen tijdens de Walk of Peace door Vreewijk op 28 september 2019.Stuur jouw verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kom het zelf vertellen op 28 september. Vanaf 13.00 uur ben je welkom in het Nelson Mandela Centrum.
 
De Walk of Peace wordt georganiseerd door het Museum voor Vrede en Geweldloosheid, Libertum, Wijkteam Oost, Ontmoetingskerk en Assalam Moskee. Meer informatie vind je op www.vredesweekgouda.nl.
 

Onderwerpen