Activiteiten op de kinderboerderij tijdens de laatste week van de zomervakantie 2019Activiteiten op de kinderboerderij tijdens de laatste week van de zomervakantie 2019

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes,  pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Blacklight speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Maandag 26  aug  Dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en 'meehelpen'. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,50. 

Slootjessafari
‘S middags kunnen kinderen tussen 13.30-15.00 uur met schepnetjes aan de slag om te ontdekken welke diertjes er in de sloten rondom de kinderboerderij leven. Deelname kost € 2.75 incl. waterijsje. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Dinsdag 27 aug  Mix van al de creatieve zomervakantieworkshops 2019  
Crea workshop gemist of nog een keer meedoen? kinderen kunnen kiezen uit (indien nog voorradig): het fotolijstje, de schat/juwelenkist,  canvasdoek mixed media, visjes op een standaard, spaarpot zeepaard of krab en vuurtorenwindlicht. De workshop wordt gegeven tussen 11.00 en 15.00 uur.            De bijdrage is tussen € 4,95 en € 5,95 inclusief ranja en iets lekkers. Kinderen onder de 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Woensdag 28 aug
’s Ochtens kunnen kinderen tussen 11.00-12.30 uur cupcakejes versieren en lekker opeten. Bijdrage € 1.75
Tattoo! Deze middag kunnen kinderen een tattoo laten zetten tussen 13.00 – 15.00 uur, keuze uit veel verschillende soorten. Bijdrage € 2,50

Donderdag 29 aug Workshop Foamklei
Leuke knutselactiviteit tussen 11.00-15.00 uur waarbij gewerkt wordt met foamklei, er kunnen verschillende figuren/ dieren beplakt worden. Kinderen onder de 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Vrijdag 30 aug Schminken
 Deze dag kunnen kinderen tussen 10.30-12.00 uur geschminkt worden. Bijdrage € 2,50.
’s Middags Bingo!
Kinderen kunnen tussen 13.30-15.00 uur dierenbingo komen spelen en leuke prijsjes winnen. Voor ieder kind is een troostprijsje. Deelname € 1.00 per ronde. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.
 
Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514 219/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     www.kinderboerderijgouda.nl

Onderwerpen