25 mei: hardlopen in het Goudse Hout


25 mei: hardlopen in het Goudse Hout

Beleef de lente met de Goudse Houtloop (5 of 10 kilometer + Kids Runs)
 
Op zaterdagochtend 25 mei organiseren de Goudse Manege en Go Sportief een hardloopwedstrijd voor recreanten in het Goudse Hout. Lopers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Ook is er een Kidsrun. Iedereen die de Goudse Singelloop of de Rotterdam Marathon iets te druk bezocht vindt, voelt zich vast thuis bij dit leuke en rustige loopevenement in de natuur.
 
5 of 10 km
De Goudse Houtloop, met afstanden van 5 of 10 km, is uitstekend geschikt voor beginners en ervaren lopers. Het parcours gaat grotendeels over asfaltpaden in het Goudse Hout.
Start (10.00 uur) en finish zijn op de Goudse Manege (Goudse Houtsingel 101 in Gouda).
 
Inschrijven
De voorinschrijfkosten bedragen €6,50 (5 km), €7,50 (10 km). Voorinschrijven kan tot en met 21 mei.
Geïnteresseerde lopers kunnen zich eventueel op zaterdagochtend 25 mei bij de start van de loop nog na-inschrijven, tot 9.30 uur. Vooraf inschrijven voorkomt lange wachtrijen bij het uitdelen van de startnummers. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
.

Het maximale aantal deelnemers is 150 personen. Na-inschrijven kost 10 euro.
 
Kidsruns
Daarnaast is er op 25 mei een Kidsrun. Deze Kidsrun start rond 9.30 uur. De deelnamekosten voor kids die na-inschrijven bedragen 4 euro (voorinschrijving kost 2,50 euro).

Onderwerpen