Rrrollend op GOUDasfaltMeest knusse foodtruckfestival rrrolt Gouda binnen
 
Rrrollend Foodtruckfestivals tovert GOUDasfalt van 10 tot 12 mei voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs.
 
Kom genieten van de unieke foodtrucks met heerlijk eten en drinken. Swing mee met jazzbandjes of leef je uit bij de lounge DJ.
Ook voor kinderen is er genoeg te doen: heerlijk knutselen, schminken, of vermaak van het kindertheater.
 
Drie dagen genieten in Gouda
Vrijdag 10 mei kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten.
Zaterdag 11 mei is het festival geopend van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 12 mei van 12.00 tot 21.00 uur. Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt… voor ieder wat wils! Met wie kom jij genieten?
 
Kom op de fiets of met pontje GEIN
Pontje GEIN vaart vanaf De Veerstal (steiger nabij molen 't Slot) naar GOUDasfalt. Overtocht is € 1,00 (enkele reis, contant betalen!), kinderen tot 12 jaar gratis. Het pontje is ruim voor aanvang in de vaart.
 
Parkeren
Auto’s kunnen parkeren op het terrein van GOUDasfalt (€ 5,00 contant, per auto, aan de poort betalen). Parkeerruimte is beperkt en volg de aanwijzingen van de parkeerwachters. Let op: Parkeren op de Gouderaksedijk is niet toegestaan. Het is gevaarlijk en levert overlast op voor bewoners.
 
Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Je vindt er naast verrassende gerechten ook lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. De toegang is gratis.

 

Onderwerpen