Alle Gouwenaars aan de muziek

Alle Gouwenaars aan de muziek
 
De Goudse Muziekfabriek organiseert zondag 24 maart, van 13.00- 17.00 uur, een open dag. Tijdens de open dag kun je kennis maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekdocenten. Er zijn workshops en optredens. Ook vindt de lancering van de strippenkaart voor muziekproeflessen plaats. Als je al een instrument bespeelt, kun je lekker komen jammen op het podium.
 
Goudse Muziekfabriek
Het initiatief voor de Goudse Muziekfabriek is in 2017 ontstaan. De Goudse Muziekfabriek is een netwerk van muzikale ondernemers en ondernemende muzikanten. Door het netwerk willen wij het onderlinge contact tussen de muzikale ondernemers en ondernemende muzikanten stimuleren, waardoor samenwerking ontstaat. De Muziekfabriek organiseert verschillende activiteiten zoals de maandelijkse ‘Musicaffees’ en de ‘Jam de la Crème’ sessies. Het doel van de Goudse Muziekfabriek is om alle Gouwenaars aan de muziek te krijgen.
 
Lancering strippenkaart
Tijdens de open dag vindt de lancering van de strippenkaart plaats. Met de aanschaf van de strippenkaart kun je 3 proeflessen volgen bij één of meerdere muziekdocenten naar keuze. Of je gebruikt de strippenkaart om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen.
 
Lekker jammen
Ook als je al een instrument bespeelt, ben je van harte welkom. Rond 16.30 uur organiseren we een jam. Je kunt dan komen jammen met andere muzikanten en de muziekdocenten.
 
Tijd en locatie
De open dag vindt van 13.00- 17.00 uur plaats in de oude Krijtfabriek aan de Nieuwe Gouwe Westzijde 2 in Gouda. Vanaf 16.30 uur is er tijd om te jammen.
 

Voor meer informatie kijk je op de Facebookpagina Goudse Muziekfabriek.

Onderwerpen