Nationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek GoudaNationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek Gouda
 

Woensdagochtend 23 januari zijn bij de Bibliotheek Gouda de Nationale Voorleesdagen begonnen met het voorleesontbijt in Kinderbibliotheek Oosterwei, waar voorgelezen is uit Een huis voor Harry. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 23 januari tot en met 2 februari. De Bibliotheek Gouda organiseert verschillende activiteiten rondom het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry van Leo Timmers.
Kinderen van 2 tot 6 jaar die in deze periode gratis lid worden van de bibliotheek krijgen een Harry-knuffeltje cadeau.
 
Tijdens de Voorleesdagen bezoekt de Bibliotheek Gouda maar liefst 25 peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, om uit Een huis voor Harry voor te lezen. Daarnaast zijn er extra veel voorleesochtenden in de Chocoladefabriek en in de Kinderbibliotheken Bloemendaal en Oosterwei. 
Vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen voor in de Chocoladefabriek op dinsdag en donderdag om 10.30 uur en op woensdag in Kinderbibliotheek Oosterwei en op vrijdagochtend in Kinderbibliotheek Bloemendaal om 10.30 uur.
 

We sluiten, in samenwerking met de Brede School Gouda, de Nationale Voorleesdagen af op zaterdag 2 februari met de voorstelling Een huis voor Harry door poppentheater Dubbele Jan in de Chocoladefabriek.

Aanmelden voor een van de drie voorstellingen, om 10.00 uur, 11.30 uur of 13.30 uur, kan via de website van de Bibliotheek Gouda.

Onderwerpen