Nieuw in Gouda ContaKidsNieuw in Gouda ContaKids 

Contakids is een activiteit voor ouders met hun jonge kind en staat voor samen plezier beleven. Door te werken met het lichaam, beweging en lichamelijk contact, ontwikkelen ouders en kinderen een nieuwe, fysieke vorm van communicatie, wat voor beiden heel leuk is om te doen. Kinderen verbeteren hun motoriek en zelfvertrouwen en ouders ontwikkelen een gevoel van vertrouwen in hun kind en zichzelf. Hoe mooi is dat?!

Op zondag 27-januari geef ik samen met mijn vriendin en collega Alejandra, een gratis workshop voor ouders met hun kinderen tussen de 2-5 jaar, in het gebouw de Krijtfabriek, Het Vijfde Huis aan de Nieuwe Gouwe Westzijde 2 in Gouda.
Het is fijn als je je even opgeeft via het aanmeldingsformulier op www.kinderdans.com 

PEUTERDANS voor swingende Peuters in Gouda

Wil je graag een activiteit doen samen met je peuter, even alle aandacht schenken aan hem of haar, naast je drukke werkzaamheden van alledag?
Kom dan naar Peuterdans op vrijdag 25-1-2019, voor kinderen van 2.5 tot 4 jaar, van 9.00-9.30 uur. De kosten voor de eerste les zijn €5,- en voor de totale cursus van 12 lessen €95,-. Meld je snel aan want vol is vol!
 
Tijdens deze lessen kunnen kinderen en ouders ervaren hoeveel plezier zij beleven aan het samen bewegen en dansen. De cursus wordt gegeven in sporthal de Mammoet, Calslaan 101 in Gouda. Aanmelden kan weer via het aanmeldingsformulier van www.kinderdans.com of bel tel:06-438 58 863.
 

Kleuterdans in Gouda

Vanaf woensdagmiddag 23 januari geeft Linda Snaterse een open les kleuterdans aan kinderen van 4 – 6 jaar, van 15.30-16.30 uur. In deze cursus dansen we op muziek uit de hele wereld. Linda neemt de kinderen mee in hun eigen fantasie en bevordert daarmee hun expressiviteit en creativiteit.
Kinderen zijn  op een speelse manier bezig met de grove motoriek, de taalontwikkeling en het lichaamsbewustzijn. Dansen is goed voor kinderen!
Kosten voor de open les €5,-, voor de cursus van 12 lessen € 95,-. We dansen in de gymzaal van Basisschool ’t Schateiland, Columbuslaan 1 in Gouda.
Meer informatie en aanmelden via
www.kinderdans.com of bel tel:06-438 58 863.
 

Onderwerpen