Hippe Piet in het theater – Een fantastische familie-theatervoorstelling met net wat extra’s.Hippe Piet in het theater – Een fantastische familie-theatervoorstelling met net wat extra’s.

Zaterdagmiddag 1 december 2018 presenteert Bas EntertainmentXXL een gloednieuwe Sinterklaas familie-theatervoorstelling
in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.
Kinderen ‘jong en oud’ kunnen hun helden: Hippe Piet, Schoentjes Piet en Sinterklaas in het echt ontmoeten.
Bas EntertainmentXXL is pas tevreden als het kind en zijn/haar ouders blij naar huis gaan.

Bas EntertainmentXXL maakt niet zómaar familie-theatervoorstelling. Nee, het zijn theatervoorstellingen waarbij de kinderen in het middelpunt staan, waar kinderen van het begin tot aan het einde vermaakt worden en waar u net even wat meer krijgt.
Alle kinderen met hun ouders worden hartelijk ontvangen bij de ingang door echte Pieten.

In de foyer kunnen de kinderen een glittertatoeage laten zetten, zich laten schminken en spellen spelen en tijdens de theatervoorstelling zitten er echte Pieten tussen de gasten. Na de voorstelling kunnen alle kinderen met de cast op de foto tijdens de meet-and-greet en krijgen ze een leuke verassing mee naar huis.

Tijdens het versieren van het kasteel voor Hippe Piet zijn verjaardagsfeestje, gaat er van alles mis. De taart verbrandt, de schuimpjes mislukken en de slingers blijven niet hangen. Hippe Piet vraagt zich af waarom alles mislukt en denkt dat het door zijn schuld komt. Maar wat hij niet weet, is dat de boef stiekem alles saboteert.
Alsof dat nog niet genoeg is, bellen Sinterklaas, Computer Piet en Schuimpjes Piet ook nog eens af. 

Ze hebben het allemaal veel te druk met het maken van speelgoed voor alle kinderen. Zou het toch goed aflopen en komt Sinterklaas toch nog op bezoek? En zouden ze de boef toch tegen kunnen houden? Of loopt het verjaardagsfeest van Hippe Piet in de pepernotensoep?....

Kaarten voor Hippe Piet in het theater, zijn te bestellen op www.entertainmentxxl.nl

Onderwerpen