GOUDasfaltloop op zondag 14 oktoberGOUDasfaltloop op zondag 14 oktober

Beleef de nazomer met de GOUDasfaltloop (5 of 10 kilometer)
 
Op zondagochtend 14 oktober organiseren de Stichting GOUDasfalt en GO!uda Sport een hardloopwedstrijd voor recreanten in de Polder Veerstalblok. Sportievelingen kunnen tijdens de 5e GOUDasfaltloop kiezen uit 5 of 10 kilometer hardlopen. Ook is er een Kidsrun. Iedereen die de Goudse Singelloop of de Rotterdam Marathon iets te druk bezocht vindt, voelt zich vast thuis bij dit leuke en rustige loopevenement in de natuur.
 
5 of 10 kilometer
De GOUDasfaltloop is uitstekend geschikt voor beginners en ervaren lopers. Het parcours gaat grotendeels over asfaltpaden richting Gouderak. Op het Veenweidepad wordt een stukje over een schelpenpad gerend.
Start (11.00 uur) en finish zijn op het terrein van GOUDasfalt).
 
Inschrijven
De voorinschrijfkosten bedragen €8,00. Voorinschrijven kan tot en met 11 oktober. Geïnteresseerde lopers kunnen zich eventueel op zondagochtend 14 oktober bij de start van de loop nog na-inschrijven, tot 10.30 uur. Vooraf inschrijven voorkomt lange wachtrijen bij het uitdelen van de startnummers. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het maximale aantal deelnemers is 150 personen. Na-inschrijven kost 10 euro.
 
Kidsruns
Daarnaast is er op 14 oktober een Kidsrun. Deze Kidsrun maakt deel uit van het Gouds Kidsruncircuit van de BSG en start tussen 10.30 en 10.40 uur. De deelnamekosten voor kids die na-inschrijven bedragen 2 euro.

Onderwerpen