Activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 6e week van de zomervakantie 2018Activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 6e week van de zomervakantie 2018

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes,  pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
In de deel is een aquarium iets anders ingericht dan normaal. Kom kijken en doe mee met de leuke quiz en wie weet win jij een leuk prijsje. Om de twee weken verandert de opdracht. Deelname is gratis
.
Maandag 20  aug  Dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en 'meehelpen'. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,50. 

’s Middags Bingo!
Kinderen kunnen tussen 14.00 – 15.00 uur dierenbingo komen spelen en leuke prijsjes winnen. Deelname € 0.50 per ronde. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Dinsdag 21 aug  Workshop Collage “mixed media” op een canvas doek.
De workshop wordt gegeven tussen 11.00 en 15.00 uur. De bijdrage in de kosten is € 5,95 inclusief ranja en iets lekkers. Maak een prachtige “mixed media” collage op een canvas doek. De materialen die je kunt gebruiken zijn: verf, foam klei, glitterstenen, veren, houten figuurtjes, papier, wiebeloogjes, zand  en schelpen.

Woensdag 22 aug Minihuttenbouw
Deze ochtend gaan kinderen tot en met 8 jaar aan de slag met takken, kleden en dozen om hutjes te maken.  Uiteraard mag er ook geschilderd worden. Voor de kinderen is er drinken en wat lekkers.
Tijd: 10.30-12.30 uur, bijdrage € 3,50. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.
Tattoo! Deze middag kunnen kinderen een tattoo laten zetten tussen 13.00 – 15.00 uur. Bijdrage € 2,50

Donderdag 22 aug Workshop vlieger
Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen kinderen een eigen vlieger komen versieren. Wie weet kan deze tijdens de zomervakantie nog even uitgeprobeerd worden! Bijdrage 6,00 incl. glaasje ranja.

Vrijdag 23 aug Schminken
Deze dag kunnen kinderen tussen 11.00-12.30 uur geschminkt worden. Bijdrage € 2,50.
 
Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514 219/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       www.kinderboerderijgouda.nl

Onderwerpen