Activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 3e week van de zomervakantie van 2018Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 3e week van de zomervakantie

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden.
Thuis gaan eten is niet nodig, want op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes,  pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Maandag 30 juli Dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en 'meehelpen'. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje.
De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,50.

Workshop Foamklei. Deze leuke knutselactiviteit wordt gegeven tussen 11.00-15.00 uur. Hierbij wordt gewerkt met foamklei en verschillende figuren en dieren naar keuze om te versieren hiermee. Bijdrage afhankelijk van de keuze: vanaf € 4,00.

Dinsdag 31 juli Workshop Fotolijstje met schelpen. De workshop wordt gegeven tussen 11.00 en 15.00 uur. Versier een fotolijstje voor (bijvoorbeeld) je mooiste vakantiefoto! De materialen die kinderen kunnen gebruiken zijn: schelpen, zand, wiebeloogjes en foamklei. De prijs is inclusief een fotolijstje voor een foto van ± 13 x 18 cm. De bijdrage in de kosten is € 5,95 inclusief ranja en iets lekkers. Kinderen onder de 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene

Woensdag 1 aug s ochtends kunnen kinderen spelletjes komen spelen van 10.30 – 12.00 uur, afhankelijk van het weer is dit binnen of bij mooi weer buiten, misschien ook met water! Deelname € 2,50, incl. glaasje ranja.

Donderdag 2 aug  Deze dag kunnen kinderen tussen 11.00-12.30 uur geschminkt worden. Bijdrage € 2,50.

Vrijdag 3 aug Deze ochtend kunnen kinderen een mooie glittertattoo laten zetten tussen 11.00 – 12.30 uur. Bijdrage € 2,50

’s Middags Bushcraft-activiteiten! Van 13.00 – 15.00 uur gaan kinderen een eigen pijl en boog maken en hier mee schieten op een doel, hout sprokkelen, een vuurtje maken met vuursteen, popcorn maken, over de sloot, hut bouwen. Als aandenken krijgen ze een survivalarmbandje Deze activiteit is geschikt voor de wat oudere kinderen (7-12 jaar).
Bijdrage € 7.50 incl. ranja en iets lekkers.

Voor meer informatie en opgeven:
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
0182-514 219/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     www.kinderboerderijgouda.nl

Onderwerpen