Halloweenkorting op Ghost Stories in De Goudse SchouwburgHalloweenkorting op Ghost Stories in De Goudse Schouwburg

De West End hit ‘Ghost Stories’ komt naar Nederland! Een 80-minuten durende achtbaan vol spanning en huiveringwekkende momenten, die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien. Op woensdag 20 november is de voorstelling in Gouda te zien en wie tijdens Halloween (31 oktober) kaarten koopt, krijgt een gruwelijk goede korting!

In ‘Ghost Stories’ geeft dr. Kuiper, professor in parapsychologie, een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge chauffeur en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen iets met elkaar te maken? Met o.a. André Dongelmans en Laus Steenbeeke.

Boek op 31 oktober a.s. kaarten voor deze voorstelling en ontvang 31% korting op het kaartje. De voorwaarden van deze actie staan de op de site van De Goudse Schouwburg. Reserveren kan ook via www.goudseschouwburg.nl .  

(Waarschuwing: deze voorstelling bevat momenten van extreme spanning en is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar.)

Onderwerpen