I have 5 children generic celebrex availability canada and 2 very successful companies but..

Losse kaartverkoop De Goudse Schouwburg start 1 juniLosse kaartverkoop De Goudse Schouwburg start 1 juni
 
De Goudse Schouwburg presenteerde op 2 mei jl het programma van theaterseizoen 2019-2020 en ontving daarna dik 8000 (digitale) bestelbonnen.
De loting heeft inmiddels plaatsgevonden en a.s. zaterdag 1 juni om 09.00 uur start de losse kaartverkoop én gaat de 3e rang van de Grote Zaal voor het eerst in de verkoop.

 
Op een aantal voorstellingen was een enorme run. Zo waren de shows van Nienke Plas, Ilse DeLange en Fred van Leer al eerder in de voorverkoop gegaan en binnen enkele minuten uitverkocht. Met het reserveren via de bestelbonnen kwamen de meeste aanvragen binnen voor cabaretiers Peter Pannekoek en Patrick Laureij èn voor het theaterconcert van de Zeeuwse band BLØF.
 
Bijgeboekt
Programmeur Nicky van Rossum is blij verrast met het aantal aanvragen en trots dat ze een flink aantal voorstellingen heeft kunnen bijboeken. ‘Zo is het echt heel fijn dat het gelukt is om Brigitte Kaandorp een keer extra naar Gouda te laten komen. Zij komt in oktober 3x naar ons toe en we hebben haar voor maart 2020 kunnen bijboeken, Extra fijn daaraan is dat er nu dus nog kaarten beschikbaar zijn voor degenen die vanaf 1 juni pas willen boeken.’ Ook heeft Van Rossum wegens vele aanvragen onder andere  Zoutmus, Queen the Music, Maartje & Kine, ‘Herrie in de Keuken’ van Jon van Eerd, Het Groot Niet Te Vermijden en het prachtige toneelstuk ‘Breeknacht’ bijgeboekt.
 
3e rang nog beschikbaar
Voor bijna alle voorstellingen in de Grote zaal zijn nog kaarten te krijgen, óók bij de populaire voorstellingen. (Denk aan o.a. Waylon, BLØF, The Analogues en Patrick Laureij!) De 3e rang gaat namelijk op 1 juni pas voor het eerst in de verkoop.
 
Pubquiz
De Goudse Schouwburg organiseert komend seizoen voor het eerst een aantal pubquizzen in het Theatercafé. Vanaf 1 juni kan iedereen zich inschrijven per team van 4-6 personen. De prijs per team is € 27,50 (incl rondje bitterballen). Meer informatie is te vinden op de site van de schouwburg.
 
Losse kaartverkoop
De loting is geweest en de losse kaartverkoop kan dus starten! Op zaterdag 1 juni om 09.00 uur is het zover: zowel online (www.goudseschouwburg.nl), telefonisch (0182-513 750) als aan de kassa (Boelekade 67) zijn kaarten te verkrijgen.
Onderwerpen