Gratis proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis en inschrijven nieuw seizoen gestart!Gratis proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis en inschrijven nieuw seizoen gestart!
 
Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, acteren en dansen? Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je al een acteur of actrice in de dop? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres! Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Theater- en Musicallessen in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.
 
Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.
 
Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.
 
Heb jij zin om alles te leren over musical, toneel te spelen of om theater te maken? Dan kun je bij het Jeugdtheaterhuis in Gouda terecht. Er is een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 t/m 21 jaar! Ben je nieuwsgierig? Kom dan een keertje proefdraaien! Of schrijf je meteen in voor de lessen!
 
Bekijk het volledige nieuwe aanbod op www.jeugdtheaterhuis.nl en meld je meteen aan voor het nieuwe lesseizoen of voor een gratis proefles.

Gratis proeflessen op zaterdag 18 mei
Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, kun je zaterdag 18 mei meedoen met een gratis proefles in Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda:

Musical-Theaterles 4-6 jaar » 14.15 - 14.45 uur
Theaterles 7-12 jaar » 14.00 - 14.45 uur
Musicalles 7-12 jaar » 15.00 - 15.45 uur
ActeerLAB 12+ » 15.00 - 15.45 uur
MusicalLAB 12+ » 15.45 - 16.30 uur

Aanmelden voor de proeflessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl/proefles

 
Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Gouda, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Leiden, Maassluis en Bodegraven.  

Onderwerpen