De Kleine Zeemeermin duikt een keertje extra naar De Goudse SchouwburgDe Kleine Zeemeermin duikt een keertje extra naar De Goudse Schouwburg

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment zijn al jaren in hit in heel Nederland. Ook in Gouda moet je er snel bij zijn om een kaartje te kunnen bemachtigen, want de musical De Kleine Zeemeermin (4+) was al snel uitverkocht.

Maar er is goed nieuws, want het is De Goudse Schouwburg gelukt om een voorstelling bij te boeken.
Deze extra voorstelling vindt plaats op zondag 26 mei om 11.30 uur en de kaartverkoop is gestart.


Sita is te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem die verliefd wordt op een mensenprins. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud!

Verkleed naar het Onderwaterbal

Alle kinderen mogen verkleed naar De Goudse Schouwburg komen om mee te doen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet en kan er gedanst worden bij het Onderwaterbal.

Kaartjes
Er zijn al kaartjes te koop vanaf € 7,25 (kinderticket).
Reserveren kan via de website van de schouwburg www.goudseschouwburg.nl,
telefonisch via 0182-513 750 of bij de kassa aan de Boelekade 67 te Gouda.

Onderwerpen