Bekende Youtuber Kaj Gorgels komt naar De Goudse Schouwburg!Bekende Youtuber Kaj Gorgels komt naar De Goudse Schouwburg!

Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’ en inmiddels heeft hij een enorm aantal followers op diverse online kanalen. ‘Effe relativeren’ is de eerste one-man theatershow van Kaj Gorgels.

Op vrijdag 10 januari 2020 is hij in De Goudse Schouwburg te zien en kaarten zijn nu al te koop!

 
Eind 2018 won Kaj de Televizier Talent Award en snel daarna werd bekend dat hij de nieuwe presentator van Expeditie Robinson is.
Kaj stortte zich ook op zijn grote droom om een theatershow te maken. En dat werd een klinkend succes. Meerdaagse uitverkochte shows in het Oude Luxor in thuisstad Rotterdam en in het DeLaMar markeren de aftrap van een landelijke tournee.
 
Over ‘Effe relativeren’:
Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? De eeuwige ‘vrijgezellen feestbeesten’ aan de ene kant en de serieuze 'jongvolwassenen' die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd om te settelen?
Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. 'Ingewikkelde levensvragen' die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren.

Kaartverkoop
Kaarten voor ‘Effe relativeren’ van Kaj Gorgels zijn te reserveren via www.goudseschouwburg.nl,
telefonisch via 0182-513 750 of bij de kassa aan de Boelekade 67 te Gouda.

Beeldmateriaal is te downloaden via deze link: https://we.tl/t-dFKFYiiOBM

Onderwerpen