Zondagmatinee op 17 februari in Arti Legi!Zondagmatinee op 17 februari in Arti Legi!
 
Arti Legi organiseert op zondagmiddag 17 februari a.s. weer een mooi matinee met een blazers- en een strijkersensemble van het Symfonie Orkest Midden Holland.
 
Het Symfonie Orkest Midden Holland is een middelgroot orkest van niveau uit onze regio en bestaat dit jaar vijf jaar. Uit het orkest zal tijdens het matinee voor de pauze een blazersensemble optreden en na de pauze een strijkersensemble. Het blazersensemble wordt gevormd door Eveline Holster (hobo), Jaap Willem de Vries (klarinet) en Eric Pijper (fagot). Het strijkersensemble bestaat uit Liselotte Postma (viool), Ernst-Jan de Koning (viool), Lorena Garcia (altviool) en Lisanne Zandbergen (cello).
 
Het programma voor het blazersensemble luidt als volgt:Mozart(Divertimento 3 en 5) en Beethoven(Trio Opus 87).
 
Het programma voor het strijkersensemble luidt als volgt:J. Haydn(String Quartet op. 1 no 1),  W.A. Mozart(String Quiartet kv 157) en  C.M. von Weber(Clarinet Quintet op. 34, eerste deel).
 
Het programma vangt aan om 15.00 uur en duurt  (inclusief pauze) tot 17.00 uur. De entreeprijs voor het matinee bedraagt €15,00 en is inclusief koffie/thee tijdens de pauze en drankje na afloop.
 
Inschrijven kan via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adresgegevens en gewenste aantal kaarten. Wij sturen u de kaarten met factuur aansluitend tegemoet.
 
Het belooft een mooi matinee te worden en we hopen vanzelfsprekend ook op uw enthousiasme en zien uw deelname met belangstelling tegemoet!

 
 

Onderwerpen